Carwash

  • Meer dan 1200 wasstraten in Nederland
  • Geen losse bonnetjes meer
  • Handige app met alle locaties en wasmethoden

Autowassen in heel Nederland

Met de autopas kun je vrijwel óveral in Nederland betalen voor carwash. Je bent niet gebonden aan carwashstations van één merk.

In de app Carwash met MKB Brandstof zie je in één oogopslag waar je in de buurt je auto kunt wassen.

Alle carwashlocaties in je binnenzak

Onze gratis app Carwash met MKB Brandstof loodst je snel naar de dichtstbijzijnde wasstraat. Vrijwel alle carwashlocaties in Nederland zijn opgenomen in de app. Op basis van locatie, wasmethode en voorkeur kies je de juiste carwash. Houd je auto in topconditie!

Check de app

Autowassen afrekenen op dezelfde pas

Je auto is toch je visitekaartje. Een carwash vind je snel via onze handige app. En afrekenen doe je gewoon met de autopas van MKB Brandstof De wasbeurten vermelden we apart op je maandfactuur. Snel, gemakkelijk en overzichtelijk.

Wat kost het?

Naast het tarief dat de locatie rekent voor het wasprogramma, betaal je per wasbeurt 20 cent transactiekosten. Je betaalt geen extra abonnementskosten. De app Carwash met MKB Brandstof is gratis te downloaden.

Zelfstandige ondernemers vooruit helpen

Ondernemers kunnen elkaar helpen en van elkaar leren als ze méér met elkaar gaan delen dan hun succesverhalen. Wij dagen je uit tot Groeifactor. Bijvoorbeeld door hardwerkende zelfstandige eigenaren van wasstraten op te zoeken via onze handige app Carwash met MKB Brandstof.

Tarieven

Maandbijdrage per autopas

7,90 euro

(inclusief alle handige diensten)

100% fiscusproof

Kosten transacties

Tanken
0 cent
Carwash
20 cent
Parkeren
20 cent
Laden
20 cent